
Lunch, Ontbijt
Ananasbowl met granola en frambozen
4 personen
10 minuten
Een bowl met (natuurlijk) ananas in de hoofdrol! Heerlijk in combinatie met de smaak van banaan, kokos en een vleugje limoen. Afgetopt met frambozen, granola en kokosrasp. Een bowl die je niet kunt weerstaan!
Bereidingswijze
- Vries de vier bananen in voordat je ze pelt en in plakjes snijdt. Pers de limoen uit.
- Doe de Griekse yoghurt, bananen, bevroren ananasstukjes en het limoensap in een blender en meng tot een gladde smoothie.
Tip: Vervang de Griekse yoghurt door kokosmelk (houd hier 1/3e van de oorspronkelijke hoeveelheid Griekse yoghurt voor aan) - Verdeel de smoothie over de kommen en garneer met granola, frambozen, kokosrasp en limoenrasp.
- 600 milliliter Griekse yoghurt of
- 200 milliliter kokosmelk
- 4 bananen (gepeld, in blokjes, ingevroren)
- 200 gram ananasstukjes
- 1 limoen (uitgeperst)
- 2 handjes frambozen
- 50 gram granola
- 6 eetlepels kokosrasp
- limoenrasp