
Lunch
Bali baguette
1 persoon
15 minuten
Een keer iets nieuws uitproberen tijdens de lunch? Probeer dan eens deze vegetarische Bali baguette met tempé!
Bereidingswijze
- Verhit de olie en bak de tempé in circa 8 minuten op een lage stand krokant en goudbruin. Giet de ketjap erbij en bak 1 minuut mee.
- Snijd het stokbrood doormidden. Verwijder van het bovenste deel het kruim van het brood. Besmeer het onderste deel met de pindakaas en daarop een laagje sambal.
- Beleg met de gebakken tempé, kool, komkommer en atjar. Bestrooi met de seroendeng, leg het bovenste stuk brood erop en druk stevig aan.
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 70 gram tempé (in plakjes)
- 2 eetlepels ketjap manis
- 0.5 stokbrood
- 2 eetlepels pindakaas
- 1 eetlepel sambal badjak
- 50 gram rodekolen (fijngesneden)
- 0.25 komkommer (in plakjes)
- 1 eetlepel atjar tjampoer
- 2 eetlepels seroendeng