Proef het Zuiden
  • Zuid
  • Vers
  • Genieten
  • Gezond
  • Recepten
  • Jan Linders
Lunch

Bali baguette

1 persoon
15 minuten
BereidingswijzeIngrediënten

Een keer iets nieuws uitproberen tijdens de lunch? Probeer dan eens deze vegetarische Bali baguette met tempé!

Bereidingswijze

  1. Verhit de olie en bak de tempé in circa 8 minuten op een lage stand krokant en goudbruin. Giet de ketjap erbij en bak 1 minuut mee.
  2. Snijd het stokbrood doormidden. Verwijder van het bovenste deel het kruim van het brood. Besmeer het onderste deel met de pindakaas en daarop een laagje sambal.
  3. Beleg met de gebakken tempé, kool, komkommer en atjar. Bestrooi met de seroendeng, leg het bovenste stuk brood erop en druk stevig aan.
  • 3 eetlepels zonnebloemolie
  • 70 gram tempé (in plakjes)
  • 2 eetlepels ketjap manis
  • 0.5 stokbrood
  • 2 eetlepels pindakaas
  • 1 eetlepel sambal badjak
  • 50 gram rodekolen (fijngesneden)
  • 0.25 komkommer (in plakjes)
  • 1 eetlepel atjar tjampoer
  • 2 eetlepels seroendeng
Indonesischlunchvegetarisch

Ook interessant

Recepten

Broodje sticky hotdog

Recepten

Frietje kapsalon

Recepten

Snelle erwtensoep met feta en Onze Trots rookworst

Recepten

Zoete aardappelstamppot met boerenkool en reepjes...

Recepten

Broodje bal

Recepten

Echte Brabantse worstenbroodjes

Deel dit artikel

Waar ben je naar op zoek?

  • JL-Google-Local-ad-314x314-2022-2.jpg
Proef het Zuiden

Proef het Zuiden is een initiatief van Jan Linders.

Copyright 2018 | Privacy & Cookies | Contact | Over Proef het Zuiden | Partner worden?