
Lunch
Belegde bakkersbol met Onze Trots rosbief
4 personen
10 minuten
Ga jij voor een uitgebreide lunch? Met deze belegde bakkersbol is je lunch helemaal compleet. Makkelijk om te maken en ontzettend lekker met Onze Trots rosbief.
Voorbeiding
Rooster de pijnboompitten in een hete koekenpan zonder olie
Bereidingswijze
- Snijd de bol open
- Bestrijk de ene helft van de bol met pesto en de andere met tomatentapenade.
- Beleg de onderste helft van het bolletje met rucola.
- Strooi wat peper en zout over de Onze Trots rosbief en leg deze bovenop de rucola.
- Snijd de zongedroogde tomaten door de helft en verdeel samen met de feta en de geroosterde pijnboompitten over de rosbief.
- Leg de bovenste helft van de bol er bovenop en serveer.
- 4 Verse witte bakkersbollen
- Tomatentapenade
- Pesto
- 4 plakken Onze Trots rosbief
- Feta
- Zongedroogde tomaten
- Pijnboompitten
- Rucola