Proef het Zuiden
  • Zuid
  • Vers
  • Genieten
  • Gezond
  • Recepten
  • Jan Linders
Borrelhapje

Biefstuk van de barbecue

4 personen
10 minuten
BereidingswijzeIngrediënten

Heerlijke Limousin biefstukken van de barbecue! Super simpel, heerlijk smaakvol! Maak dit gerecht!

Bereiden

  1. Steek de barbecue aan. Dep de biefstukken droog met keukenpapier en bestrooi met zout en peper.
  2. Gril 2-3 minuten per kant, afhankelijk van de dikte en gewenste gaarheid (zie tip). Serveer de biefstuk met een saus naar keuze.

Bereidingstip

Heb je een vleesthermometer? Gebruik dan dit schema voor de gewenste kerntemperatuur van de biefstuk: 45-50°C: rood, 55°C: licht doorbakken, 60°C: medium doorbakken, 70°C: doorbakken.

  • 4 Limousin biefstukken (op kamertemperatuur)
BBQLimousin

Ook interessant

Recepten

Dubbele streekburger van Limousin rundvlees met kaas...

Recepten

Barbecue-speklapjes

Recepten

Reuzenspies van varkenshaas en zoete puntpaprika

Recepten

Karbonade met rooibos en zoete chilisaus

Picanha met jerksaus en gegrilde mais
Recepten

Picanha met jerksaus en gegrilde mais

Recepten

Kabeljauw met currypasta

Deel dit artikel

Waar ben je naar op zoek?

  • JL-Banner-Proef-het-zuiden-314x350-2022-1.jpg
  • JL-Banner-Proef-het-zuiden-314x350-2022-3.jpg
  • JL-Google-Local-ad-314x314-2022-2.jpg
  • JL-Google-Local-ad-314x314-2022-3.jpg
Proef het Zuiden

Proef het Zuiden is een initiatief van Jan Linders.

Copyright 2018 | Privacy & Cookies | Contact | Over Proef het Zuiden | Partner worden?