Proef het Zuiden
  • Zuid
  • Vers
  • Genieten
  • Gezond
  • Recepten
  • Jan Linders
biefstukjes met ansjovisboter gourmetten
Bijgerecht, Borrelhapje, Hoofdgerecht

Biefstukjes met ansjovisboter

4 personen
15 minuten
BereidingswijzeIngrediënten

Ben jij ook zo’n fan van biefstuk? Probeer dan eens deze malse biefstukjes met een zelfgemaakte ansjovisboter. Perfect voor tijdens het gourmetten.

Bereidingswijze

  1. Mix de boter met de ansjovisfilets, peterselie en knoflook.
  2. Bak stukjes biefstuk rondom goudbruin.
  3. Laat er wat van de ansjovisboter over smelten.
  • 125 gram boter
  • 3 ansjovisfilets (fijngesneden, blikje)
  • 1 handje platte peterselie (fijngehakt)
  • 1 teentje knoflook (geperst)
  • 200 gram biefstukken (in stukjes)
biefstukgourmetoud&nieuwvis

Ook interessant

Recepten

Broodje sticky hotdog

Recepten

Frietje kapsalon

Recepten

Snelle erwtensoep met feta en Onze Trots rookworst

Recepten

Zoete aardappelstamppot met boerenkool en reepjes...

Recepten

Broodje bal

Recepten

Echte Brabantse worstenbroodjes

Deel dit artikel

Waar ben je naar op zoek?

  • JL-Google-Local-ad-314x314-2022-2.jpg
Proef het Zuiden

Proef het Zuiden is een initiatief van Jan Linders.

Copyright 2018 | Privacy & Cookies | Contact | Over Proef het Zuiden | Partner worden?