
Lunch, Ontbijt
Bio boekweit pannenkoeken
2 personen
15 minuten
Pannenkoeken zijn altijd lekker en makkelijk te maken. Voor ontbijt, lunch of als traktatie voor de kids. Je kunt van dit recept ook een hartige variant maken. Bak voordat je het beslag in de pan eerst wat biologische spek of ham. Giet daar het beslag overheen, even bakken en smullen maar!
Benodigdheden
- Handmixer of keukenmachine
Werkwijze
- Meng in een kom het meel, de havermout, de eieren en de melk. Mix dit geheel vervolgens in de handmixer of keukenmachine tot een beslag.
- Verwarm de kokosolie in een koekenpan. Giet steeds een klein beetje beslag in de pan en bak de pannenkoeken goudbruin.
- Garneer de pannenkoeken met het fruit.
- 100 gram biologische boekweit meel
- 120 gram biologische havermout
- 4 biologische eieren
- 400 ml Campina biologische halfvolle melk
- 3 el biologische geurloze kokosolie
- biologische frambozen voor garnering (diepvries)