Proef het Zuiden
  • Zuid
  • Vers
  • Genieten
  • Gezond
  • Recepten
  • Jan Linders
Bijgerecht, Borrelhapje, Traktatie

Bleekselderij-stengels met kruidenzout

6 personen
5 minuten
BereidingswijzeIngrediënten

Leuk recept voor een tussendoortje. Bleekselderijstengels met zelfgemaakt kruidenzout. Binnen no-time bereid en ook nog gezond!

Werkwijze

  1. Maak de peterselie met de basilicum (blad en steeltjes)fijn in de keukenmachine. Meng het zout en het sesamzaad erdoorheen.
  2. Was de bleekselderijstengels en de radijsjes. Snijd de stengels in stukken en serveer met het kruidenzout.

 

  • 1 handje platte peterselie
  • 1 handje basilicum
  • 50 gram grof zeezout
  • 1 theelepel sesamzaad
  • 6 stengels bleekselderij
  • 12 radijsjes
back2school & workbleekselderijgezondkruidenzoutradijssneltussendoortjes

Ook interessant

Recepten

Broodje sticky hotdog

Recepten

Frietje kapsalon

Recepten

Snelle erwtensoep met feta en Onze Trots rookworst

Recepten

Zoete aardappelstamppot met boerenkool en reepjes...

Recepten

Broodje bal

Recepten

Echte Brabantse worstenbroodjes

Deel dit artikel

Waar ben je naar op zoek?

  • JL-Google-Local-ad-314x314-2022-2.jpg
Proef het Zuiden

Proef het Zuiden is een initiatief van Jan Linders.

Copyright 2018 | Privacy & Cookies | Contact | Over Proef het Zuiden | Partner worden?