Proef het Zuiden
  • Zuid
  • Vers
  • Genieten
  • Gezond
  • Recepten
  • Jan Linders

Bleekselderijsalade met venkel en appel

Door Jan Linders

Heerlijke frisse bleekselderijsalade met venkel en appel! Ideaal voor de lunch of als bijgerecht.

Bereidingswijze

  1. Klop een dressing van de mayonaise, wittewijnazijn, mosterd en 1 eetlepel water. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Verdeel de bleekselderij, venkel en appel over een schaal en schenk de dressing erover. Bestrooi de bleekselderijsalade met appel met de walnoten en serveer direct.

Wijnadvies

Een heerlijk licht gerecht verlangt een heerlijk lichte witte wijn zoals Gatão Vinho Verde.

 

Voedingswaarde p.p.
Energie 25 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
2 g
Vezels 3 g
Zout 0,5 g
bijgerechtbleekselderijlunchvegetarischvenkel

Ook interessant

Recepten

Aardappelgratin met Onze Trots roombrie

Recepten

Snelle hachee met rodekool en peterseliepuree

Recepten

Pizza met pastinaak, blauwe kaas en hazelnoten

Recepten

Kabeljauw met amandelkorst en...

Recepten

Geroosterde pompoensoep met shiitake en sesam

Recepten

Gestoomde broccolisalade met quinoa en...

Deel dit artikel

Waar ben je naar op zoek?

  • JL-Google-Local-ad-314x314-2022-2.jpg
Proef het Zuiden

Proef het Zuiden is een initiatief van Jan Linders.

Copyright 2018 | Privacy & Cookies | Contact | Over Proef het Zuiden | Partner worden?