Proef het Zuiden
  • Zuid
  • Vers
  • Genieten
  • Gezond
  • Recepten
  • Pasen
  • Jan Linders

Salade met geroosterde bloemkool, komkommer, cherrytomaten en puntpaprika

Door Jan Linders

Deze salade zet je snel op tafel én is verrassend gezond! Tip: maak hem ook eens met geroosterde romanesco of broccoli!

Werkwijze

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC
  2. Snijd de bloemkool in roosjes en meng met de olijfolie
  3. Verspreid de bloemkoolroosjes over de bakplaat en bestrooi met zout en peper en rooster circa 20 minuten in de oven
  4. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar
  5. Snijd de puntpaprika in ringen, halveer de troscherrytomaten en snijd de komkommer in reepjes
  6. Verdeel de rucola over de borden en doe daarop de aangemaakte groenten en geroosterde bloemkool.

Smakelijk!

bloemkoolcherrytomaatgezondkomkommerpuntpaprikatomaat

Ook interessant

Recepten

Blini’s met rundercarpaccio en pesto-roomkaas

Recepten

Sandwich van karakterbrood met gebakken ham en...

Recepten

6 frisse smoothiebowls

Recepten

Gevuld karakterbrood met parmaham en salieboter

Recepten

Tagliata van Limousin biefstuk met salsa verde

Recepten

Pickled eitjes met gerookte zalm en ontbijtspek

Deel dit artikel

Waar ben je naar op zoek?

  • JL-Google-Local-ad-314x314-2022-2.jpg
  • JL-Banner-Proef-het-zuiden-314x350-2023-1.jpg
  • JL-Banner-Proef-het-zuiden-314x350-2023-3.jpg
  • JL-Banner-Proef-het-zuiden-314x350-2023-5.jpg
  • JL-Banner-Proef-het-zuiden-314x350-2023-4.jpg
  • JL-Banner-Proef-het-zuiden-314x350-2023-6.jpg
Proef het Zuiden

Proef het Zuiden is een initiatief van Jan Linders.

Copyright 2018 | Privacy & Cookies | Contact | Over Proef het Zuiden | Partner worden?