
Borrelhapje
Borrelbroodjes met kruidenboter en kaas
4 personen
25 minuten
Borrelbroodjes met kruidenboter en kaas, heel makkelijk en vooral heel lekker!
Bereidingswijze voor de borrelbroodjes
- Verwarm de oven voor op 200ÂșC. Snijd de Italiaanse bollen horizontaal en verticaal een stukje in, zodat er blokjes ontstaan. Snijd niet helemaal tot de bodem.
- Meng de boter met de knoflook, peterselie en tweederde van de kaas. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel deze kruidenboter voorzichtig tussen de inkepingen van het brood.
- Bestrijk de bovenkant van de bollen ook met kruidenboter en bestrooi met de rest van de kaas. Bak in de oven in circa 15 minuten goudbruin.
Voedingswaarde p.p. | |
---|---|
Energie | 320 kcal |
Koolhydraten | 26 g |
Eiwit | 9 g |
Vet Waarvan verzadigd |
19 g 12 g |
Vezels | 1 g |
Zout | 1 g |
- 4 Italiaanse bollen
- 50 gram zachte boter
- 1 teentje knoflook (geperst)
- 1 handje peterselie (fijngehakt)
- 100 gram belegen kaas (geraspt)