
Borrelhapje, Lunch
Bruschetta met aardbeien
3 personen
15 minuten
Een gemakkelijk, maar bijzonder recept! Deze bruschetta met aardbeien is heerlijk voor tijdens de brunch, maar ook zeker een fijn recept om te onthouden wanneer je op zoek bent naar bijzondere borrelhapjes.
Bereidingswijze:
- Verwarm de ovengrill voor.
- Bak de dikke plakken brood om en om in een koekenpan met de olijfolie en leg ze op een bakplaat met bakpapier.
- Beleg met plakjes aardbei en verkruimel de zachte geitenkaas erover.
- Bestrooi met de verse tijmblaadjes en bedruppel met de honing.
- Gratineer de bruschetta met aardbeien 1 minuut vlak onder de grill en serveer direct.
- 3 plakken brood (dikke plak)
- 2 eetlepels olijfolie
- 6 aardbeien (in plakjes)
- 50 gram zachte geitenkaas
- 3 takjes tijm (blaadjes losgehaald)
- 2 eetlepels honing