
Bijgerecht, Borrelhapje
Bruschetta van karakterbrood met Onze Trots brie en gegrilde rosbief
4 personen
20 minuten
Ons Korengoud karakterbrood is de perfecte basis voor deze heerlijke bruschetta. Rijkelijk belegd met Onze Trots brie (lekker romig!) en Onze Trots gegrilde rosbief. Lekker als hapje voor bij de borrel maar ook perfect als voor- of bijgerecht voor het kerstdiner!
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden. Smeer 6 plakken karakterbrood in met olijfolie.
- Pel het teentje knoflook, snijd doormidden en wrijf de broden ermee in. Bestrooi met een snuf peper en zout.
- Rooster de broden in 8 minuten krokant in de oven.
- Snijd de roombrie in plakjes.
- Beleg de bruschetta’s met roombrie en schuif ze nog een minuutje terug de oven in, zodat de brie licht smelt.
- Garneer vervolgens met plakjes gegrilde rosbief, een toefje abrikozenjam en een klein takje verse tijm. Extra lekker met een snuf zwarte peper!
- 2 witte karakterbroden
- 2 teentje knoflook
- 2 el olijfolie, extra vierge
- 300 gram Onze Trots roombrie
- 12 plakken Onze Trots gegrilde rosbief
- 6 el abrikozenjam
- 6 takjes tijm (vers)