
Hoofdgerecht
Cannelloni met tonijn en spinazie
4 personen
30 minuten
Cannelloni met een bijzondere vulling van tonijn en spinazie. gegratineerd met kaas. Heerlijk!
Werkwijze
- Verwarm de oven voor op 190°C.
- Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok en roerbak de spinazie in enkele minuten gaar. Roer een beetje zout door de spinazie.
- Laat de spinazie uitlekken in een zeef en druk al het vocht er uit. Snijd grote spinaziebladen kleiner.
- Meng tonijn en spinazie door elkaar. Kook de cannelloni gaar. Laat uitlekken en leg ze naast elkaar op een snijplank.
- Vul de cannelloni met het spinazietonijnmengsel. Leg de cannelloni in een met olijfolie ingesmeerde voorverwarmde ovenschaal en bestrooi ze met geraspte kaas.
- Plaats de schaal in de oven. De cannelloni worden opgediend zodra de kaas gesmolten is.
Voedingswaarde p.p. | |
---|---|
Energie | 480 kcal |
Koolhydraten | 46 g |
Eiwit | 32 g |
Vet Waarvan verzadigd |
18 g 3 g |
- 3 eetlepels olijfolie
- 300 gram spinazie (gewassen)
- 2 blikjes tonijn (uitgelekt)
- 12 cannelloni
- 100 gram belegen kaas (geraspt)