
Lunch
Finger sandwiches met eiersalade
4 personen
15 minuten
Sandwiches zijn heerlijk voor bij de lunch. Probeer deze vegetarische sandwiches met eiersalade, ideaal voor thuis of om mee te nemen.
Bereidingswijze
- Kook de eieren in circa 8 minuten hard. Laat schrikken onder koud water. Pel de eieren en snijd in blokjes. Meng het ei met de mayonaise, ketchup, mosterd en peterselie.
- Besmeer alle boterhammen met de boter. Beleg de helft van het brood met de eiersalade en veldsla. Beleg met de overige boterhammen met de boterzijde naar beneden. Druk stevig aan.
- Snijd de korsten van de sandwiches en snijd de sandwich vervolgens in repen.
Voedingswaarde p.p. | |
---|---|
Energie | 485 kcal |
Koolhydraten | 37 g |
Eiwit | 18 g |
Vet Waarvan verzadigd |
29 g 7 g |
Vezels | 2 g |
Zout | 1,5 g |
- 6 eieren
- 6 eetlepels mayonaise
- 1 eetlepel tomatenketchup
- 1 eetlepel mosterd
- 2 eetlepels peterselie (fijngehakt)
- 0.5 wit casinobrood
- 20 gram zachte boter
- 50 gram veldsla