Proef het Zuiden
  • Zuid
  • Vers
  • Genieten
  • Gezond
  • Recepten
  • Jan Linders
flatbread-pizza pork & tuna melt
Hoofdgerecht

Flatbread-pizza pork & tuna melt

4 personen
20 minuten
BereidingswijzeIngrediënten

Een pizza is altijd lekker, maar nóg lekkerder wanneer je hem zelf maakt. Probeer deze flatbread-pizza pork & tuna melt eens. Lekker, makkelijk en snel klaar!

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Leg 2 tortillawraps op elke bakplaat en bestrijk ze langs de randen met een kwastje olie.
  3. Verdeel de tomatensaus, uienringen en fricandeau over de wraps en bestrooi met de oregano en jalapeño’s.
  4. Verkruimel de tonijn een beetje en verdeel over de wraps.
  5. Bestrooi met de kaas, schuif de bakplaten in de oven en laat de kaas in 8-10 minuten smelten.
  6. Serveer de flatbread-pizza pork & tuna melt direct. Smakelijk!

Wijnadvies: lekker te combineren met een Green Grüner veltliner of Verdicchio Terrazzano, beschikbaar bij de Jan Linders bij jou in de buurt.

  • 4 grote tortillawraps
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 6 eetlepels tomatensaus
  • 2 rode uien (in dunne ringen)
  • 300 gram fricandeau (vleeswaren, dun gesneden)
  • 1 eetlepel gedroogde oregano
  • 2 jalapenopepers (in ringetjes, pot)
  • 1 blikje tonijn op water (uitgelekt)
  • 100 gram jonge kaas (geraspt)
flatbreadpizzaweekend

Ook interessant

Recepten

Varkenshaas met pistachenootjes, asperges en...

Recepten

Zalm-tandoorispiesjes

Recepten

Asperge ‘Caesar’

Recepten

Tortilla met garnalen-ananassaté

Recepten

Surf & turf spies van de BBQ

Recepten

Gegrilde asperges met chorizo en salsa verde

Deel dit artikel

Waar ben je naar op zoek?

  • JL-Google-Local-ad-314x314-2022-2.jpg
Proef het Zuiden

Proef het Zuiden is een initiatief van Jan Linders.

Copyright 2018 | Privacy & Cookies | Contact | Over Proef het Zuiden | Partner worden?