
Hoofdgerecht
Flatbread-pizza pork & tuna melt
4 personen
20 minuten
Een pizza is altijd lekker, maar nóg lekkerder wanneer je hem zelf maakt. Probeer deze flatbread-pizza pork & tuna melt eens. Lekker, makkelijk en snel klaar!
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200ºC.
- Leg 2 tortillawraps op elke bakplaat en bestrijk ze langs de randen met een kwastje olie.
- Verdeel de tomatensaus, uienringen en fricandeau over de wraps en bestrooi met de oregano en jalapeño’s.
- Verkruimel de tonijn een beetje en verdeel over de wraps.
- Bestrooi met de kaas, schuif de bakplaten in de oven en laat de kaas in 8-10 minuten smelten.
- Serveer de flatbread-pizza pork & tuna melt direct. Smakelijk!
Wijnadvies: lekker te combineren met een Green Grüner veltliner of Verdicchio Terrazzano, beschikbaar bij de Jan Linders bij jou in de buurt.
- 4 grote tortillawraps
- 1 eetlepel olijfolie
- 6 eetlepels tomatensaus
- 2 rode uien (in dunne ringen)
- 300 gram fricandeau (vleeswaren, dun gesneden)
- 1 eetlepel gedroogde oregano
- 2 jalapenopepers (in ringetjes, pot)
- 1 blikje tonijn op water (uitgelekt)
- 100 gram jonge kaas (geraspt)