Proef het Zuiden
  • Zuid
  • Vers
  • Genieten
  • Gezond
  • Recepten
  • Jan Linders
Hoofdgerecht

Fusilli tricolori met salami en tomaat

4 personen
20 minuten
BereidingswijzeIngrediënten

“La pasta non aspetta!” is een Italiaans gezegde: “De pasta wacht niet”. Wat zoveel wil zeggen als: kook de pasta niet voordat je gasten aan tafel zitten. Pasta moet volgens de Italianen na het koken meteen worden opgediend en gegeten. Met dit heerlijke recept voor “Fusilli con salame e pomodorini” zet je een heerlijke verse pastamaaltijd voor je gasten op tafel!

 Werkwijze

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Fruit de ui, knoflook en rode peper in de olijfolie.
  3. Voeg de salami toe en bak deze mee.
  4. Voeg de Sugocasa toe en laat goed warm worden.
  5. Giet de pasta af en roer de saus erdoor.
  6. Serveer met de cherrytomaten, kaaskrullen en rucola.
  • 400 gram Grand'Italia Fusilli Tricolori 
  • 1 fles Grand'Italia Sugocasa Tradizionale 
  • 200 gram salami
  • 1 ui, gesnipperd 
  • 2 tenen knoflook, fijngesneden
  • 1 rode peper, zaadlijst verwijderd en in ringen gesneden 
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 250 gram cherrytomaten
  • 50 gram Parmezaanse kaas, in krullen geschaafd
  • Handje rucola 
fusilliitaliaanspastasalami

Ook interessant

Recepten

Broodje sticky hotdog

Recepten

Frietje kapsalon

Recepten

Snelle erwtensoep met feta en Onze Trots rookworst

Recepten

Zoete aardappelstamppot met boerenkool en reepjes...

Recepten

Broodje bal

Recepten

Echte Brabantse worstenbroodjes

Deel dit artikel

Waar ben je naar op zoek?

  • JL-Google-Local-ad-314x314-2022-2.jpg
Proef het Zuiden

Proef het Zuiden is een initiatief van Jan Linders.

Copyright 2018 | Privacy & Cookies | Contact | Over Proef het Zuiden | Partner worden?