
Hoofdgerecht
Gegratineerde enchilada’s
4 personen
30 minuten
Met een tortillawrap kun je eindeloos variëren. Maak eens deze gegratineerde enchilada’s gevuld met rijst, courgette, kidneybonen en mais. Lekker veel kaas eroverheen, gratineren in de oven en smullen maar!
- 200 gram zilvervliesrijst
- 0.5 groentebouillonblokje
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 grote courgette (in blokjes)
- 4 teentjes knoflook (geperst)
- 1 theelepel gerookt paprikapoeder of
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel komijnpoeder (djinten)
- voor de salsa
- 1 bosje lente-/bosui (in ringetjes)
- evt. 1 rode peper (in ringetjes)
- 2 tomaten (in blokjes)
- voor de salade
- 1 bosje koriander (grof gehakt)
- 1 bosje munt (alleen de blaadjes)
- 0.5 krop ijsbergsla (in repen)
- 0.5 komkommer (in dunne plakjes)
- 0.5 limoen (rasp en sap)
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 blikje kidneybonen (uitgelekt)
- 1 blikje mais (uitgelekt)
- 8 grote tortillawraps
- 100 gram belegen kaas (geraspt)