Proef het Zuiden
  • Zuid
  • Vers
  • Genieten
  • Gezond
  • Recepten
  • Pasen
  • Jan Linders
Bijgerecht

Gekonfijte venkel

2 personen
30 minuten
BereidingswijzeIngrediënten

Makkelijk bijgerecht en daarnaast snel bereid. Het gerecht is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten. Ideaal!

Bereidingswijze

  1. Snijd de venkelknollen in kwarten en verwijder de harde kern. Kook de parten circa 10 minuten in ruim water met zout en giet af.
  2. Verwarm de olijfolie met de knoflook op een lage stand en leg de venkelparten erin.
  3. Schep om en leg het deksel op de pan. Laat de venkel in 10-15 minuten zacht worden.
  • 2 venkelknollen
  • 100 milliliter olijfolie
  • 4 teentjes knoflook (gepeld)
bijgerechtitaliaansveganistischvegetarischvenkel

Ook interessant

Recepten

Blini’s met rundercarpaccio en pesto-roomkaas

Recepten

6 frisse smoothiebowls

Recepten

Gevuld karakterbrood met parmaham en salieboter

Recepten

Tagliata van Limousin biefstuk met salsa verde

Recepten

Pickled eitjes met gerookte zalm en ontbijtspek

Recepten

Asperges met burrata, kruim van parmaham en...

Deel dit artikel

Waar ben je naar op zoek?

  • JL-Google-Local-ad-314x314-2022-2.jpg
  • JL-Banner-Proef-het-zuiden-314x350-2023-1.jpg
  • JL-Banner-Proef-het-zuiden-314x350-2023-3.jpg
  • JL-Banner-Proef-het-zuiden-314x350-2023-5.jpg
  • JL-Banner-Proef-het-zuiden-314x350-2023-4.jpg
  • JL-Banner-Proef-het-zuiden-314x350-2023-6.jpg
Proef het Zuiden

Proef het Zuiden is een initiatief van Jan Linders.

Copyright 2018 | Privacy & Cookies | Contact | Over Proef het Zuiden | Partner worden?