
Bijgerecht
Geroosterde meloen met mango-koriandersaus
4 personen
20 minuten
Binnenkort een barbecue? Probeer eens deze geroosterde meloen met mango-koriandersaus. Perfect als bijgerecht voor een geslaagde barbecue.
Voorbereiden
Steek de barbecue aan.
Bereidingswijze
- Halveer de meloen, verwijder de pitten en snijd de meloenhelften elk in 4 parten. Bestrooi de meloen met peper.
- Schil de mango, verwijder de pit en pureer het vruchtvlees met de limoenrasp, -sap en 1 eetlepel koriander of munt tot een gladde saus.
- Rooster de meloenparten op de barbecue tot er grillstrepen ontstaan.
- Serveer de meloen met blokjes feta en de mangosaus. Bestrooi met extra koriander of munt. Lekker bij geroosterd vlees.
- 1 cantaloupemeloen of 1 meloen
- 1 mango
- 1 limoen (rasp en sap)
- 2 eetlepels koriander (gehakt) of 2 eetlepels munt (gehakt)
- 125 gram feta (in blokjes)