
Borrelhapje, Nagerecht, Traktatie
Grapefruit spritzer
4 personen
10 minuten
Grapefruit spritzer. Een heerlijke cocktail met frambozen, prosecco en grenadine siroop. Let op: zorg ervoor dat je ijsblokjes met grapefruitsap klaar hebt liggen in de vriezer, voordat je deze cocktail gaat maken.
Bereidingswijze
Vul circa 8 uur van tevoren de ijsblokjeshouder met het grapefruitsap en zet in de diepvries.
- Verdeel de siroop over de glazen.
- Hak de frambozen fijn en verdeel ze samen met de grapefruit-ijsblokjes over de glazen.
- Giet de prosecco erop en serveer de grapefruit spritzer direct.
- 250 milliliter rood grapefruitsap
- 2 eetlepels grenadinesiroop
- 8 frambozen (bevroren)
- 1 fles prosecco (ijskoud) of
- 1 fles mousserende witte wijn (ijskoud)