Proef het Zuiden
  • Zuid
  • Vers
  • Genieten
  • Gezond
  • Recepten
  • Jan Linders
Borrelhapje

Italiaanse kaas-kruidenknopen

6 personen
20 minuten
BereidingswijzeIngrediënten

Een lekker hapje voor bij de borrel of voor tijdens en gezellige filmavond thuis.

Werkwijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Bestrooi de helft van de deeglapjes met gedroogde gemengde Italiaanse kruiden en bestrooi ze met versgeraspte Parmezaanse kaas.
  3. Leg de andere deeglapjes erop en rol ze iets uit zodat ze goed op elkaar zitten.
  4. Snijd ze in repen van 2 centimeter breed. Leg er een losse knoop in en leg ze op een ingevette of met bakpapier beklede bakplaat.
  5. Bak ze in het midden van de oven in 10-12 minuten goudbruin en gaar.
  • 10 plakjes diepvries roomboterbladerdeeg (ontdooid)
  • circa 2.5 eetlepels gedroogde Italiaanse kruiden
  • circa 5 eetlepels Parmezaanse kaas (geraspt)
borrelitaliaanskaaskruiden

Ook interessant

Recepten

Broodje sticky hotdog

Recepten

Frietje kapsalon

Recepten

Snelle erwtensoep met feta en Onze Trots rookworst

Recepten

Zoete aardappelstamppot met boerenkool en reepjes...

Recepten

Broodje bal

Recepten

Echte Brabantse worstenbroodjes

Deel dit artikel

Waar ben je naar op zoek?

  • JL-Google-Local-ad-314x314-2022-2.jpg
Proef het Zuiden

Proef het Zuiden is een initiatief van Jan Linders.

Copyright 2018 | Privacy & Cookies | Contact | Over Proef het Zuiden | Partner worden?