Proef het Zuiden
  • Zuid
  • Vers
  • Genieten
  • Gezond
  • Recepten
  • Jan Linders
Borrelhapje, Hoofdgerecht

Japanse biefstukjes

4 personen
10 minuten
BereidingswijzeIngrediënten

Ga je gezellig gourmetten en wil je eens wat anders dan de standaard hamburgers en de worstjes? Marineer dan je eigen stukjes vlees. Bijvoorbeeld deze Japanse biefstukjes! Je kunt de marinade ook gebruiken voor kipfilet.

Benodigdheden

  • Gourmetpan

Werkwijze

  1. Snijd de biefstuk in 1 cm dikke plakjes.
  2. Meng de ingrediƫnten voor de marinade en marineer de biefstuk circa 15 minuten.
  3. Zet de bosui en wokolie op tafel.
  4. Bak de biefstukjes kort in een beetje olie en strooi de bosui erover.
Voedingswaarde p.p.
Energie 120 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
1 g
  • 250 gram biefstukken
  • 1 lente-/bosui
  • 2 eetlepels wokolie
  • voor de marinade
  • 2 eetlepels sojasaus of
  • 2 eetlepels ketjap manis
  • 1 theelepel honing
  • 1 rode peper (fijngehakt, zonder zaadjes)
biefstukgourmetgourmettenjapansoud&nieuwPasenvlees

Ook interessant

Recepten

Dubbele streekburger van Limousin rundvlees met kaas...

Recepten

Barbecue-speklapjes

Recepten

Reuzenspies van varkenshaas en zoete puntpaprika

Recepten

Karbonade met rooibos en zoete chilisaus

Picanha met jerksaus en gegrilde mais
Recepten

Picanha met jerksaus en gegrilde mais

Recepten

Kabeljauw met currypasta

Deel dit artikel

Waar ben je naar op zoek?

  • JL-Banner-Proef-het-zuiden-314x350-2022-1.jpg
  • JL-Banner-Proef-het-zuiden-314x350-2022-3.jpg
  • JL-Google-Local-ad-314x314-2022-2.jpg
  • JL-Google-Local-ad-314x314-2022-3.jpg
Proef het Zuiden

Proef het Zuiden is een initiatief van Jan Linders.

Copyright 2018 | Privacy & Cookies | Contact | Over Proef het Zuiden | Partner worden?