
Borrelhapje, Hoofdgerecht
Japanse biefstukjes
4 personen
10 minuten
Ga je gezellig gourmetten en wil je eens wat anders dan de standaard hamburgers en de worstjes? Marineer dan je eigen stukjes vlees. Bijvoorbeeld deze Japanse biefstukjes! Je kunt de marinade ook gebruiken voor kipfilet.
Benodigdheden
- Gourmetpan
Werkwijze
- Snijd de biefstuk in 1 cm dikke plakjes.
- Meng de ingrediƫnten voor de marinade en marineer de biefstuk circa 15 minuten.
- Zet de bosui en wokolie op tafel.
- Bak de biefstukjes kort in een beetje olie en strooi de bosui erover.
Voedingswaarde p.p. | |
---|---|
Energie | 120 kcal |
Koolhydraten | 2 g |
Eiwit | 15 g |
Vet Waarvan verzadigd |
6 g 1 g |
- 250 gram biefstukken
- 1 lente-/bosui
- 2 eetlepels wokolie
- voor de marinade
- 2 eetlepels sojasaus of
- 2 eetlepels ketjap manis
- 1 theelepel honing
- 1 rode peper (fijngehakt, zonder zaadjes)