Proef het Zuiden
  • Zuid
  • Vers
  • Genieten
  • Gezond
  • Recepten
  • Jan Linders
kaas-uiencrostini
Bijgerecht, Borrelhapje

Kaas-uiencrostini

4 personen
15 minuten
BereidingswijzeIngrediënten

Deze kaas-uiencrostini is gegarandeerd het favoriete hapje op je eerstvolgende borrel. Erg lekker, maar toch makkelijk te maken.

Bereidingswijze

  1. Verwarm de ovengrill.
  2. Leg het stokbrood op de bakplaat.
  3. Bestrijk het brood aan beide kanten met olijfolie en rooster de plakjes onder de grill in een paar minuten aan beide kanten goudbruin.
  4. Neem de bakplaat uit de oven en beleg de crostini met een paar dunne ringen rode ui.
  5. Bestrooi met wat gedroogde oregano of basilicum en geraspte oude kaas, geitenkaas of mozzarella.
  6. Gratineer de kaas-uiencrostini kort onder de grill tot de kaas gesmolten is.
  • 1 stokbrood (in dunne plakjes)
  • olijfolie
  • 1 rode ui (in dunne ringen)
  • gedroogde oregano / basilicum
  • 50 gram oude kaas (geraspt) of
  • 50 gram geitenkaas (geraspt) of
  • 50 gram mozzarella (geraspt)
bijgerechtborrelbroodcrostinikaaskaasgerasptkaasplank

Ook interessant

Recepten

Broodje sticky hotdog

Recepten

Frietje kapsalon

Recepten

Snelle erwtensoep met feta en Onze Trots rookworst

Recepten

Zoete aardappelstamppot met boerenkool en reepjes...

Recepten

Broodje bal

Recepten

Echte Brabantse worstenbroodjes

Deel dit artikel

Waar ben je naar op zoek?

  • JL-Google-Local-ad-314x314-2022-2.jpg
Proef het Zuiden

Proef het Zuiden is een initiatief van Jan Linders.

Copyright 2018 | Privacy & Cookies | Contact | Over Proef het Zuiden | Partner worden?