
Bijgerecht, Borrelhapje
Kaas-uiencrostini
4 personen
15 minuten
Deze kaas-uiencrostini is gegarandeerd het favoriete hapje op je eerstvolgende borrel. Erg lekker, maar toch makkelijk te maken.
Bereidingswijze
- Verwarm de ovengrill.
- Leg het stokbrood op de bakplaat.
- Bestrijk het brood aan beide kanten met olijfolie en rooster de plakjes onder de grill in een paar minuten aan beide kanten goudbruin.
- Neem de bakplaat uit de oven en beleg de crostini met een paar dunne ringen rode ui.
- Bestrooi met wat gedroogde oregano of basilicum en geraspte oude kaas, geitenkaas of mozzarella.
- Gratineer de kaas-uiencrostini kort onder de grill tot de kaas gesmolten is.
- 1 stokbrood (in dunne plakjes)
- olijfolie
- 1 rode ui (in dunne ringen)
- gedroogde oregano / basilicum
- 50 gram oude kaas (geraspt) of
- 50 gram geitenkaas (geraspt) of
- 50 gram mozzarella (geraspt)