Proef het Zuiden
  • Zuid
  • Vers
  • Genieten
  • Gezond
  • Recepten
  • Jan Linders
Hoofdgerecht

Kabeljauw met currypasta

4 personen
20 minuten
BereidingswijzeIngrediënten

Wist je dat vis ook ontzettend lekker is op de barbecue? Een heerlijke kabeljauw met een onwijs lekkere currypasta is volgens ons een echte topper!

Voorbereiden

Steek de barbecue aan.

Bereiden

  1. Dep de vis droog met keuken­papier. Meng het limoensap en de gember door de currypasta en bestrijk de kabeljauwfilet ermee. Laat 15 minuten marineren.
  2. Leg de vis in de visklem en rooster 3­-4 minuten per kant op de barbecue. Bestrooi voor het serveren met de basilicum. Lekker met een groene salade.

Bereidingstip

Voeg 1 eetlepel vissaus toe aan de currypasta.

Neem zalm in plaats van kabeljauw voor dit recept.

  • 600 gram kabeljauwfilets
  • 1 limoen (sap)
  • 1 verse gember (geschild, geraspt, ca. 5 cm)
  • 75 gram gele currypasta
  • 2 eetlepels basilicum (grof gehakt)
BBQkabeljauwvis

Ook interessant

Recepten

Bietensalade met kersen, granaatappel en feta

Recepten

No-bake cheesecake met Onze Trots kersen

Recepten

Romige tagliatelle met gegrilde biefstuk

Recepten

Framboos-mascarponetaart met aardbeien-bitterkoekjesijs

Recepten

Zomerfruit-plaattaart met bosvruchtenijs

Recepten

Sabayon met gegrilde aardbeien

Deel dit artikel

Waar ben je naar op zoek?

  • JL-spaaractie-314x350-2022-proef-de-zomer-3.jpg
  • JL-spaaractie-314x350-2022-proef-de-zomer-.jpg
  • JL-Google-Local-ad-314x314-2022-2.jpg
  • JL-Google-Local-ad-314x314-2022-3.jpg
Proef het Zuiden

Proef het Zuiden is een initiatief van Jan Linders.

Copyright 2018 | Privacy & Cookies | Contact | Over Proef het Zuiden | Partner worden?