
Hoofdgerecht
Kabeljauw met currypasta
4 personen
20 minuten
Wist je dat vis ook ontzettend lekker is op de barbecue? Een heerlijke kabeljauw met een onwijs lekkere currypasta is volgens ons een echte topper!
Voorbereiden
Steek de barbecue aan.
Bereiden
- Dep de vis droog met keukenpapier. Meng het limoensap en de gember door de currypasta en bestrijk de kabeljauwfilet ermee. Laat 15 minuten marineren.
- Leg de vis in de visklem en rooster 3-4 minuten per kant op de barbecue. Bestrooi voor het serveren met de basilicum. Lekker met een groene salade.
Bereidingstip
Voeg 1 eetlepel vissaus toe aan de currypasta.
Neem zalm in plaats van kabeljauw voor dit recept.
- 600 gram kabeljauwfilets
- 1 limoen (sap)
- 1 verse gember (geschild, geraspt, ca. 5 cm)
- 75 gram gele currypasta
- 2 eetlepels basilicum (grof gehakt)