
Bijgerecht, Borrelhapje
Karakterbrood met knoflook, kaas en kruiden
4 personen
20 minuten
Een borrel op de planning? Probeer dit heerlijke recept eens uit! Super lekker en staat zo op tafel. Ook lekker voor bij de BBQ!
- Verwarm de oven of barbecue voor op 170C. Smelt de boter in een steelpan en verhit de knoflook even mee.
- Snijd het karakterbrood kruislings om de 3cm in en schenk de boter over het brood. Verdeel de gehakte tijm, kaas en Italiaanse kruiden erover.
- Pak het brood in aluminiumfolie, maar laat een klein stukje open.
- Plaats het pakketje tien minuten tot een kwartier in de oven of op de barbecue totdat de kaas is gesmolten en het krokant is.
- 1 stuk karakterbrood
- 1 eetlepel mix italiaans
- 1 teentje knoflook, geperst
- 75 gram roomboter of olijfolie
- 5 takje tijm (gehakt)
- 350 gram belegen kaas (of een andere kaas naar eigen wens)