
Hoofdgerecht
Fusilli met tomatenroomsaus en gegrilde zalm
4 personen
20 minuten
Probeer eens dit heerlijke gerecht met kikkererwten fusilli in tomatenroomsaus, paprika, broccoli en zalm. Makkelijk en snel!
Bereidingswijze
- Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in blokjes van ongeveer 2 cm x 2 cm. Snijd de zongedroogde tomaatjes fijn en snijd de broccoli in roosjes.
- Kook de Honig Peulvruchten Pasta Fusilli Kikkererwten in 7 minuten gaar in een pan met ruim kokend water.
- Kook de broccoli in 5 minuten in ruim kokend water gaar.
- Doe Heinz Tomato frito, kookroom en Honig Mix voor macaronisaus stroganoff in een pan met dikke bodem en breng al roerend aan de kook. Voeg de paprika, broccoli en zongedroogde tomaat toe en laat de saus ongeveer 2 minuten zachtjes doorkoken, roer af en toe door.
- Dep de zalm droog, bestrijk een grillpan met olijfolie en bak de vis 1 minuut op hoge temperatuur. Verlaag de temperatuur en bak de zalm nog 3 minuten aan weerszijden op lage temperatuur totdat de vis gaar is.
- Verdeel de saus over de fusilli, garneer met basilicum en serveer hier de gegrilde zalm op.
- Aan tafel!
- 300 g Honig Peulvruchten Pasta Fusilli Kikkererwten
- 1 Honig basis voor Macaronisaus Stroganoff
- 400 g mootjes zalmfilet
- 6 zongedroogde tomaatjes
- 1 broccoli
- 1 rode paprika
- 1 verpakking (350 g) Heinz Tomato Frito
- 15 g basilicum
- 200 ml kookroom
- 1 el olijfolie, om in te bakken