Proef het Zuiden
  • Zuid
  • Vers
  • Genieten
  • Gezond
  • Recepten
  • Jan Linders
Hoofdgerecht

Kikkererwtencurry met bloemkool

4 personen
30 minuten
BereidingswijzeIngrediënten

Deze lekkere vegetarische kikkererwtencurry met bloemkool op naanbrood is een heerlijk gerecht! Makkelijk voor doordeweeks en hartstikke vegetarisch!

Bereidingwijze

  1. Verhit een wokpan en bak hierin de currypasta circa 2 minuten.
  2. Voeg de kokosmelk toe en roer goed door.
  3. Roer de kikkererwten en bloemkool erdoor en laat de curry afgedekt circa 15 minuten zachtjes stoven.
  4. Voeg eventueel een scheutje water toe als de saus te droog wordt.
  5. Verwarm intussen het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  6. Serveer de curry met het naanbrood.
  • 1 bakje boemboe groene curry
  • 400 milliliter kokosmelk
  • 400 gram kikkererwten (uitgelekt, blik)
  • 1 bloemkool (in roosjes)
  • 4 naanbroden
bloemkoolkikkererwten

Ook interessant

Recepten

Broodje sticky hotdog

Recepten

Frietje kapsalon

Recepten

Snelle erwtensoep met feta en Onze Trots rookworst

Recepten

Zoete aardappelstamppot met boerenkool en reepjes...

Recepten

Broodje bal

Recepten

Echte Brabantse worstenbroodjes

Deel dit artikel

Waar ben je naar op zoek?

  • JL-Google-Local-ad-314x314-2022-2.jpg
Proef het Zuiden

Proef het Zuiden is een initiatief van Jan Linders.

Copyright 2018 | Privacy & Cookies | Contact | Over Proef het Zuiden | Partner worden?