Proef het Zuiden
  • Zuid
  • Vers
  • Genieten
  • Gezond
  • Recepten
  • Jan Linders
Pantosti met aardbeien
Lunch, Ontbijt

Korengoud pantosti met aardbeien, roomkaas en basilicum

2 personen
20 minuten
BereidingswijzeIngrediënten

Maak deze heerlijke Korengoud pantosti met aardbeien uit eigen streek, roomkaas en basilicum. Korengoud brood wordt elke dag gebakken met veel liefde in Kerkrade. Altijd om te smullen dus!

Bereidingswijze

  1. Meng de boter met 1⁄2 theelepel grof gemalen zwarte peper. Bestrijk de sneetjes brood aan één kant ermee.
  2. Bestrijk de andere kanten van de sneetjes brood met roomkaas.
  3. Houd 2 aardbeien apart en snijd de rest van de aardbeien in plakjes.
  4. Verdeel over 2 sneetjes wat blaadjes basilicum en de plakjes aardbei.
  5. Dek af met de andere sneetjes met de roomkaas zijde op de aardbeien.
  6. Verhit een grillpan of koekenpan met antiaanbaklaag en rooster hierin de tosti’s 2-3 minuten per kant.
  7. Steek de hele aardbeien aan de prikkers. Snijd de tosti’s schuin door, stapel ze en steek de aardbeienprikkers erin.
Voedingswaarde p.p.
Energie 545 kcal
Koolhydraten 41 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
22 g
Vezels 3 g
Zout 1,4 g
  • 4 sneeën Korengoud brood
  • 1 handje verse basilicum (blaadjes) uit eigen streek
  • 250 gram aardbeien
  • 3 eetlepels boter
  • 100 gram roomkaas
aardbeibasilicumbrunchkorengoudlentelunchontbijtpantostiroomkaasStreekvloerbrood

Ook interessant

Recepten

Broodje sticky hotdog

Recepten

Frietje kapsalon

Recepten

Snelle erwtensoep met feta en Onze Trots rookworst

Recepten

Zoete aardappelstamppot met boerenkool en reepjes...

Recepten

Broodje bal

Recepten

Echte Brabantse worstenbroodjes

Deel dit artikel

Waar ben je naar op zoek?

  • JL-Google-Local-ad-314x314-2022-2.jpg
Proef het Zuiden

Proef het Zuiden is een initiatief van Jan Linders.

Copyright 2018 | Privacy & Cookies | Contact | Over Proef het Zuiden | Partner worden?