
Hoofdgerecht
Lasagnette met broccoli
3 personen
95 minuten
Deze lasagnette met broccoli is makkelijk om te maken. De komkommer maakt het gerecht lekker fris en daardoor perfect voor de hele familie. Nadat de lasagnette klaar is, stop je hem voor 40 minuten in de oven en eet smakelijk!
Kijk ook eens naar andere Italiaanse recepten van ons!
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 200°C. Blancheer de broccoli circa 3 minuten.
- Verhit 1 eetlepel olie en bak hierin het gehakt rul, bruin en gaar. Voeg de wokgroenten en de broccoliroosjes toe en bak 1-2 minuten mee.
- Voeg van het lasagnette het zakje ‘saus’, de melk en 300 ml water toe en roer goed door. Breng het geheel aan de kook en laat 1-2 minuten doorkoken op een lage stand.
- Roer van de mix de mini-lasagnebladen door de saus en schep het mengsel over in de ovenschaal.
- Bak de lasagnette in de oven in circa 40 minuten gaar.
- Meng intussen het zakje ‘dressing’ uit het pak lasagnette met de rest van de olie en 3 eetlepels water en schep de dressing door de komkommerplakjes.
- Serveer de lasagnette met broccoli met de komkommerplakjes.
- 250 gram broccoli (in roosjes)
- 4 eetlepels olijfolie
- 300 gram gehakt
- 250 gram Italiaanse wokgroenten
- 1 pak mix voor lasagnette
- 400 milliliter melk
- 1 komkommer (in dunne plakjes)