
Limousin rundvlees uit eigen streek!
Voor het beste rundvlees kiest Jan Linders voor Limousin rundvlees uit eigen streek. Wat het Limousin rundvlees zo speciaal maakt? Dat gaan wij je nu verklappen!
Rundvlees uit Limburg en Noord-Brabant
De Limousin runderen grazen in de natuurgebieden van Limburg en Noord-Brabant. Ze worden gehouden in onder meer de Peel en Maas, Meinweg, Roerdal, De Kempen en het Limburgse Heuvelland. Hier grazen ze in alle rust en ruimte en dat komt de kwaliteit van het vlees absoluut ten goede. Dit zorgt voor een super fijne structuur van het vlees.
De combinatie van het runderras, de ruimte en de rust maakt het rundvlees van Jan Linders heerlijk mals. Wij geven er zelfs malsheidgarantie op: Is het rundvlees niet mals genoeg, dan krijgt u van ons een nieuw stuk vlees of uw geld terug.
Eén van de boeren die zorgt voor onze Limousin runderen is Frank Tillemans. De Limousin runderen van Tillemans vlees lopen rond in natuurgebieden waar ze zorgen voor begrazing. Frank Tillemans runt dit rundveebedrijf in Beringe samen met zijn vriendin. Frank is een zeer enthousiaste en gedreven agrarische ondernemer.
Beter Leven Keurmerk
Ons Limousin rundvlees draagt het Beter Leven Keurmerk (2 sterren). De runderen staan minstens 150 dagen per jaar 8 uur per dag in de wei. De kalfjes zogen minstens drie maanden bij de moeder en ook het transport is korter en breder. Kijk voor meer informatie over dit keurmerk op dierenbescherming.nl.
Benieuwd naar het Limousin rundvlees? Bekijk het assortiment van Jan Linders!
De perfecte biefstuk bakken
Hoe mals het Limousin rundvlees ook is, het is natuurlijk erg belangrijk dat je het op de juiste manier bereidt. Daarom leggen wij in deze video uit hoe jij een perfecte biefstuk kan bakken in slechts enkele stappen. Heerlijk medium rare met jus.