
Borrelhapje
Loaded nacho’s
4 personen
15 minuten
Dit is het ultieme recept voor nacho’s. Gehakt, avocado, zure room en kaas. Heel veel kaas. Een ding is zeker: met deze loaded nacho’s ga je punten scoren!
Bereidingwijze
- Verwarm de oven voor op 200ºC.
- Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin het gehakt rul.
- Voeg de paprika toe en bak 5 minuten mee.
- Breng op smaak met zout en peper en houd apart.
- Verdeel de tortillachips over de bakplaat en bestrooi met de helft van de kaas.
- Verdeel het gehaktmengsel, de tomaat, jalapeños en de rest van de kaas erover.
- Gratineer circa 10 minuten in de oven tot de kaas helemaal is gesmolten.
- Snijd het vruchtvlees van de avocado in blokjes en verdeel over de nacho’s.
- Bestrooi de loaded nacho’s met de bosui en serveer met de zure room.
- 2 eetlepels olijfolie
- 500 gram (vegetarisch) rundergehakt
- 2 paprika's (in blokjes)
- 300 gram tortillachips naturel
- 150 gram belegen kaas (geraspt)
- 2 tomaten (in blokjes)
- evt. 2 eetlepels jalapenopepers (pot)
- 1 avocado
- 2 lente-/bosuitjes (in ringetjes)
- 250 gram zure room