Proef het Zuiden
  • Zuid
  • Vers
  • Genieten
  • Gezond
  • Recepten
  • Jan Linders
parmezaan popcorn
Bijgerecht, Borrelhapje

Parmezaan popcorn

1 persoon
10 minuten
BereidingswijzeIngrediënten

Ben jij een échte popcorn liefhebber? Probeer dan eens deze heerlijke parmezaan popcorn!

Bereidingswijze voor parmezaanse popcorn

  1. Verhit de olie in een pan met dikke bodem. Voeg de mais toe en leg het deksel erop.
  2. Smelt de boter en laat intussen de popcorn op middelhoge stand poffen. Als het geluid tegen het deksel stopt, is de popcorn klaar.
  3. Meng de popcorn met de gesmolten boter en bestrooi met de Parmezaanse kaas. Schud even om en serveer direct.

Meer borrelrecepten bekijken? Klik dan hier!

 

  • 2 eetlepels arachideolie of 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 100 gram popcornmais
  • 75 gram boter
  • 75 gram Parmezaanse kaas (geraspt)
borrelkaasParmezaanpopcornsnackthuis

Ook interessant

Recepten

Varkenshaas met pistachenootjes, asperges en...

Recepten

Zalm-tandoorispiesjes

Recepten

Asperge ‘Caesar’

Recepten

Tortilla met garnalen-ananassaté

Recepten

Surf & turf spies van de BBQ

Recepten

Gegrilde asperges met chorizo en salsa verde

Deel dit artikel

Waar ben je naar op zoek?

  • JL-Google-Local-ad-314x314-2022-2.jpg
Proef het Zuiden

Proef het Zuiden is een initiatief van Jan Linders.

Copyright 2018 | Privacy & Cookies | Contact | Over Proef het Zuiden | Partner worden?