Partner worden?

Proef het Zuiden is het recent vernieuwde online content platform van Jan Linders en dé inspirerende omgeving waar consumenten nieuwe, aansprekende content kunnen vinden. Met een sterke focus op vers, gezondheid, genieten en typisch zuidelijk geven we nog meer podium aan waar we als supermarkt voor staan.

Met blogs, recepten die de smaak van het zuiden weerspiegelen, tips en social content hebben we een extra platform in handen om de relatie met onze klanten te verdiepen. Een platform waar we graag met jou als partner invulling aan geven. Hiervoor bieden we diverse mogelijkheden.

Branded content

Proef het Zuiden is dé plek voor inspiratie, mooie achtergrondverhalen en recepten. In co- creatie kunnen we branded formats ontwikkelen waarmee we je product of merk op een laagdrempelige manier onder de aandacht brengen. Of we ontwikkelen samen een format waarbij we juist het achtergrondverhaal vertellen waarvan je wilt dat consumenten het weten. Zowel mogelijk in video als blogs.

Product placement

Jouw product op een natuurlijke manier in beeld gebracht tijdens onze video formats of in receptbeelden en recepturen.

Gesponsorde recepten

Samen kunnen we recepten ontwikkelen met jouw product én een zuidelijk tintje. Deze recepten worden met naamsvermelding toegevoegd aan onze database en random via onze nieuwsbrieven uitgeserveerd. Ook kunnen we (een reeks aan) bestaande recepten ‘verzuidelijken’ en doorplaatsen.

Content partnership

Wil je een combinatie van dit alles en op een laagdrempelige manier samen met ons de mogelijkheden ontdekken? Stap dan in als content partner.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact met onze marketingafdeling op. Telefonisch via 0485-349911 of per e-mail.