
Hoofdgerecht
Pastasalade met pesto
4 personen
20 minuten
Met een pastasalade zit je altijd goed. Zo ook deze koude pastasalade; met de authentieke, Italiaanse smaken wanneer je ‘m bereidt met de pasta en pesto van Grand’Italia.
Bereidingswijze
- Kook de Salade Pasta Penne in 11 min. ‘al dente’. Giet af en spoel koud onder de kraan. Laat goed uitlekken.
- Halveer de cherrytomaten en mozzarella. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan.
- Meng de pasta met de pesto en schep de tomaten, mozzarella en rucola erdoor.
- Verdeel over borden of een schaal en bestrooi met de pijnboompitten.
Tip: Serveer met 100g krokant gebakken parmaham.
- 300 gram Grand'Italia Salade Pasta Penne
- 1 pot Grand'Italia Pesto alla Genovese 185g
- 500 gram cherrytomaten
- 300 gram mini mozzarella
- 150 gram rucola
- 30 gram pijnboompitten