Proef het Zuiden
  • Zuid
  • Vers
  • Genieten
  • Gezond
  • Recepten
  • Pasen
  • Jan Linders
Nagerecht

Peer van de barbecue met stracciatella-ijs

4 personen
20 minuten
BereidingswijzeIngrediënten

Een simpel maar toch verrukkelijk dessert van de BBQ. Geroosterde peren met een lekker bolletje stracciatella-ijs of slagroomijs!

Bereidingswijze

  1. Rooster de peren op de barbecue tot er mooie grillstrepen aan beide kanten ontstaan.
  2. Serveer de gegrilde peren met bolletjes stracciatella-ijs of slagroomijs.
  • 2 peren (gehalveerd)
  • 4 bolletjes stracciatella-ijs of 4 bolletjes slagroomijs
BBQdessertijsstreekproductenzomerZomerszomers genieten

Ook interessant

Recepten

Blini’s met rundercarpaccio en pesto-roomkaas

Recepten

Sandwich van karakterbrood met gebakken ham en...

Recepten

6 frisse smoothiebowls

Recepten

Gevuld karakterbrood met parmaham en salieboter

Recepten

Tagliata van Limousin biefstuk met salsa verde

Recepten

Pickled eitjes met gerookte zalm en ontbijtspek

Deel dit artikel

Waar ben je naar op zoek?

  • JL-Google-Local-ad-314x314-2022-2.jpg
  • JL-Banner-Proef-het-zuiden-314x350-2023-1.jpg
  • JL-Banner-Proef-het-zuiden-314x350-2023-3.jpg
  • JL-Banner-Proef-het-zuiden-314x350-2023-5.jpg
  • JL-Banner-Proef-het-zuiden-314x350-2023-4.jpg
  • JL-Banner-Proef-het-zuiden-314x350-2023-6.jpg
Proef het Zuiden

Proef het Zuiden is een initiatief van Jan Linders.

Copyright 2018 | Privacy & Cookies | Contact | Over Proef het Zuiden | Partner worden?