
Peer op rookvlees met peren-notendressing
Door Jan Linders
Zin een heerlijk voorgerecht met peer? Probeer dan deze peer op rookvlees met peren-notendressing. Meer inspiratie nodig? Klik dan hier!
Bereidingswijze peer op rookvlees
- Schil de peren en verdeel ze in vieren. Besprenkel ze met citroensap.
- Pureer één peer. Verdeel het rookvlees over 4 borden en leg in het midden een pluk rucola.
- Zet daarop de perenkwarten.
- Meng de perenpuree met de olie, de balsamicoazijn, zout en peper.
- Sprenkel deze dressing over de peer en rookvlees. Strooi de walnoten erover.
Variatie
Vervang voor vegetariërs rookvlees door belegen boerenkaas.
Voedingswaarde p.p. | |
---|---|
Energie | 275 kcal |
Koolhydraten | 17 g |
Eiwit | 11 g |
Vet Waarvan verzadigd |
17 g 2 g |