Proef het Zuiden
  • Zuid
  • Vers
  • Genieten
  • Gezond
  • Recepten
  • Jan Linders
Bijgerecht, Hoofdgerecht

Perfect gegaard BBQ-vlees: tips van Ralph de Kok

1 persoon
15 minuten
BereidingswijzeIngrediënten

Ralph de Kok legt je uit hoe je jouw BBQ-vlees op de perfecte manier kunt garen. Met een paar essentiële tips en simpele stappen zet jij deze zomer ook heerlijk mals, perfect BBQ-vlees op tafel. Bekijk de video voor alle tips en instructies, haal alvast jouw favoriete BBQ-vlees in huis en steek de BBQ aan!

Tip 1: Vul de BBQ voor 1/3 met kolen, en leg het aan één kant van de BBQ. Zorg dat op 2/3 van de BBQ geen kolen liggen
Tip 2: Gebruik altijd de deksel van de BBQ.
Tip 3: Bepaal per soort vlees wat voor garing nodig is: bokkeheet, heet of indirect!

  • BBQ
  • BBQ-vlees (kies & mix 3+1 BBQ-assortiment)
  • Houtskool
BBQRalph de Kokzomer

Ook interessant

Recepten

Broodje sticky hotdog

Recepten

Frietje kapsalon

Recepten

Snelle erwtensoep met feta en Onze Trots rookworst

Recepten

Zoete aardappelstamppot met boerenkool en reepjes...

Recepten

Broodje bal

Recepten

Echte Brabantse worstenbroodjes

Ralph de Kok

Ralph de Kok

Ralph is opgegroeid in het Brabantse Cuijk. Een echte BBQ-professional uit onze eigen streek! Ralph houdt zich al jaren bezig met barbecueën en buitenkoken en is o.a. bekend van SBS6, RTL 4 en 24Kitchen. Hij kookt het liefst met verse, pure producten en deelt graag zijn BBQ-tips met jou.

Meer artikelen van Ralph

Deel dit artikel

Waar ben je naar op zoek?

  • JL-Google-Local-ad-314x314-2022-2.jpg
Proef het Zuiden

Proef het Zuiden is een initiatief van Jan Linders.

Copyright 2018 | Privacy & Cookies | Contact | Over Proef het Zuiden | Partner worden?