Proef het Zuiden
  • Zuid
  • Vers
  • Genieten
  • Gezond
  • Recepten
  • Jan Linders
Borrelhapje, Taart & cake, Traktatie

Petit fours met brie en walnoot

4 personen
30 minuten
BereidingswijzeIngrediënten

Een gezellige avond thuis met de familie? Dan zijn deze petit fours met brie en walnoot een echte topper! Met dit recept kun je 8 petit fours maken.

Benodigdheden

  • muffinvorm (ingevet)

Overige tijden

  • 15 minuten oventijd

Werkwijze

  1. Verwarm de oven voor op 200ÂșC. Rol de plakjes bladerdeeg licht uit en snijd ze in vieren.
  2. Leg de plakjes in de muffinvorm. Beleg elk bladerdeegbakje met een stukje brie en een walnoot.
  3. Bestrooi met wat tijm en bak in de oven in 15 minuten goudbruin. Schep een beetje abrikozenjam erop en serveer direct.
  • 2 plakjes diepvriesbladerdeeg (ontdooid)
  • 75 gram brie (in stukjes)
  • 8 halve walnoten (gepeld)
  • 1 theelepel tijm
  • 2 eetlepels abrikozenjam
borrelborrelhapjebrieFilmavondgebakhapjespetit fourspicknickthuiswalnoot

Ook interessant

Recepten

Broodje sticky hotdog

Recepten

Frietje kapsalon

Recepten

Snelle erwtensoep met feta en Onze Trots rookworst

Recepten

Zoete aardappelstamppot met boerenkool en reepjes...

Recepten

Broodje bal

Recepten

Echte Brabantse worstenbroodjes

Deel dit artikel

Waar ben je naar op zoek?

  • JL-Google-Local-ad-314x314-2022-2.jpg
Proef het Zuiden

Proef het Zuiden is een initiatief van Jan Linders.

Copyright 2018 | Privacy & Cookies | Contact | Over Proef het Zuiden | Partner worden?