
Lunch, Voorgerecht
Pittige bouillon met noedels en biefreepjes
4 personen
20 minuten
Zin in een goed gevulde soep? Probeer dit recept voor pittige bouillon met noedels en biefreepjes eens. Een heerlijk Aziatisch voorgerecht dat snel klaar is.
Bereidingswijze
- Verhit de olie in een soeppan of wok.
- Roerbak hierin de biefreepjes rondom lichtbruin.
- Schep ze uit de pan.
- Verhit de bouillon en kook hierin de wortel 2-3 minuten.
- Schep de noedels, paksoi, rode peper en ketjap erdoor.
- Kook zachtjes 2-3 minuten.
- Bestrooi de soep met de koriander.
- Serveer de pittige bouillon met noedels en biefreepjes met naanbrood.
Bereidingstip: Ga je liever voor vegetarisch? Ga dan voor groentebouillon en vervang de biefreepjes door stukjes omelet.
- 2 eetlepels wokolie of arachideolie
- 250 gram biefstuk (in smalle reepjes)
- 1 liter vleesbouillon
- 1 winterwortel (in kleine blokjes)
- 100 gram mie
- 1 struik paksoi (in smalle reepjes)
- 1 rode peper (fijngehakt)
- 2 eetlepels ketjap manis
- 1 bosje koriander (grof gehakt)
- naanbrood