
Hoofdgerecht
Quiche met groene asperges en geitenkaas
4 personen
15 minuten
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180ºC.
- Bekleed de ingevette quichevorm met het deeg. Meng de eieren met de crème fraîche, helft van de geitenkaas, citroenrasp, -sap en dille. Breng op smaak met zout en peper.
- Snijd de stugge onderkanten van de asperges en verdeel de helft van de asperges over het deeg. Giet de eivulling erover.
- Verdeel de overige asperges en de rest van de geitenkaas erover.
- Bak de quiche in de oven in circa 40 minuten gaar en goudbruin.
- 1 rol hartigetaartdeeg (koelvers)
- 4 eieren
- 125 gram crème fraîche
- 125 gram zachte geitenkaas (verbrokkeld)
- 1 eetlepel citroen (rasp en sap)
- 10 gram dille (fijngehakt)
- 300 gram groene asperges