
Lunch, Ontbijt
Rood-fruitbowl met blauwe bessen, witte chocolade en granaatappelpitjes
4 personen
10 minuten
Een prachtige bowl om te serveren, lekker om van te proeven! Gemaakt met rood fruit zoals blauwe bessen en frambozen, lekker zoet door de jam. Afgetopt met blauwe bessen, granaatappelpitjes, munt én natuurlijk een handje chocolade.
Bereidingswijze
- Pel de bananen, snijd in blokjes en vries in voordat je ze verwerkt in de smoothie. Deze wordt zo lekker romig.
- Doe alle ingrediënten voor de smoothie in een blender en mix tot een glad geheel (sojayoghurt, bananen, blauwe bessen, bramen en honing of frambozenjam)
- Verdeel de smoothie over de kommen en garneer met de grof gehakte witte chocolade, blauwe bessen, granaatappelpitjes en fijngesneden muntblaadjes.
- 800 milliliter sojayoghurt
- 4 bananen (gepeld, in blokjes, ingevroren)
- 200 gram blauwe bessen
- 10 bramen
- 2 eetlepels honing of
- 2 eetlepels frambozenjam
- witte chocolade (grof gehakt)
- 2 handjes blauwe bessen
- 8 eetlepels granaatappelpitjes
- 8 muntblaadjes (fijngesneden)