
Lunch, Voorgerecht
Rosbief met paddenstoelen en kaas
4 personen
25 minuten
Opzoek naar een lekker voorgerecht tijdens de Kerst? Probeer dan eens dit recept voor rosbief met kaas en paddenstoelen. Heerlijk en makkelijk!
Werkwijze
- Snijd de paddenstoelen in reepjes. Verhit 2 eetlepels olijfolie en roerbak hierin de paddenstoelen 2-3 minuten.
- Verdeel de rosbief over 4 grote borden en bestrooi met de bosui. Leg in het midden een bergje paddenstoelen.
- Meng de rest van de olijfolie met de notenolie en sprenkel over de paddenstoelen. Bestrooi met de kaas, walnoten en peper
Gemakstip
Ga voor gemak en neem onze overheerlijke rundercarpaccio!
Voedingswaarde p.p. | |
---|---|
Energie | 420 kcal |
Koolhydraten | 5 g |
Eiwit | 27 g |
Vet Waarvan verzadigd |
32 g 11 g |
Vezels | 2 g |
Zout | 1,1 g |
- 250 gram gemengde paddenstoelen (schoongeveegd)
- 4 eetlepels olijfolie
- 250 gram rosbief (vleeswaren)
- 2 lente-/bosuitjes (in smalle ringen)
- 1 eetlepel notenolie
- 150 gram oude boerenkaas (geschaafd)
- 25 gram walnoten (grof gehakt)