
Lunch, Ontbijt
Rösti met cheddar en ei
4 personen
30 minuten
Wil je zelf rösti maken? Probeer dan eens dit recept met cheddar en ei! Erg eenvoudig en ideaal om te serveren als lunch of brunch.
Bereidingswijze
- Meng de aardappels met de ui. Verhit 2 eetlepels boter in een koekenpan en leg een kookring in de pan. Vul de kookring met 3 eetlepels van het aardappelmengsel.
- Herhaal met de rest van het aardappelmengsel, zodat je 4 röstirondjes hebt. Bak de rösti op een middelhoge stand aan beide kanten in circa 5 minuten goudbruin.
- Leg op elke rösti een plakje kaas. Verhit de rest van de boter en bak hierin de eieren.
- Serveer de rösti met cheddar en ei.
- 2 grote aardappels (geraspt)
- 1 grote ui (fijngehakt)
- 3 eetlepels boter
- 4 plakken cheddarkaas of
- 4 plakken belegen kaas
- 4 eieren