Proef het Zuiden
  • Zuid
  • Vers
  • Genieten
  • Gezond
  • Recepten
  • Jan Linders
Hoofdgerecht

Rubmix voor rundvlees van de barbecue

4 personen
10 minuten
BereidingswijzeIngrediënten

Ruik je het rundvlees al? Een originele bereiding geeft nog meer geur en smaak aan je rundvleesgerecht. Een stoere rubmix en een barbecue zijn de twee ingrediënten die je daarvoor nodig hebt.

We gaan een rubmix voor rundvlees maken die je kunt gebruiken voor: bavette, ribeye, picanha, haasbiefstuk, entrecote en Onze Trots Angusburger met spek.

Ieder soort rundvlees vraagt een andere bereiding. Daarom hebben we een handig overzicht voor je gemaakt zodat je precies weet hoe je jouw favoriete vlees op de beste manier klaarmaakt op de barbecue.

Werkwijze

  1. Meng de kruiden, specerijen en zout en wrijf hiermee het stuk rundvlees in.
  2. Laat dit minimaal een halfuurtje rusten zodat het vlees op kamertemperatuur komt.
  3. Hierna kun je het bereiden op de barbecue.

Probeer ook eens de rubmix voor varkensvlees of gevogelte.

  • 1 eetlepel grof gemalen zeezout
  • ½ eetlepel gemalen zwarte peper
  • 1 eetlepel gedroogde tijm
  • 1 theelepel gedroogde rozemarijn
  • 1 eetlepel (gerookte) paprikapoeder
  • 1 eetlepel gemalen venkelzaad
  • 1 eetlepel bruine basterdsuiker
BBQkruidenrubLimousin rundvleesrubmixrundvlees

Ook interessant

Recepten

Broodje sticky hotdog

Recepten

Frietje kapsalon

Recepten

Snelle erwtensoep met feta en Onze Trots rookworst

Recepten

Zoete aardappelstamppot met boerenkool en reepjes...

Recepten

Broodje bal

Recepten

Echte Brabantse worstenbroodjes

Deel dit artikel

Waar ben je naar op zoek?

  • JL-Google-Local-ad-314x314-2022-2.jpg
Proef het Zuiden

Proef het Zuiden is een initiatief van Jan Linders.

Copyright 2018 | Privacy & Cookies | Contact | Over Proef het Zuiden | Partner worden?