
Salade van pastaschelpjes met champignons en ham
Door Jan Linders
Ideaal voor een doordeweekse dag: deze lekkere salade van pastaschelpjes met champignons en ham! Je kunt in plaats van de hamreepjes ook gerookte kipfilet of rauwe ham toevoegen.
Werkwijze
- Kook de pastaschelpjes in ruim water met de bouillonblokjes in circa 8 minuten beetgaar. Giet af en spoel onder koud water af. Laat goed uitlekken.
- Verwarm de olie in een koekenpan en bak de knoflook en champignons op middelhoge stand al roerbakkend bruin.
- Laat ze wat afkoelen en breng op smaak met zout en peper.
- Schep de pastaschelpjes, de hamreepjes, de peterselie, de champignons en de knoflooksaus goed door elkaar en serveer direct.
Smakelijk!
Voedingswaarde p.p. | |
---|---|
Energie | 490 kcal |
Koolhydraten | 62 g |
Eiwit | 23 g |
Vet Waarvan verzadigd |
16 g 3 g |