
Sandwich met avocado, feta en walnootpesto
Luchtig van binnen, knapperig van buiten: ons Korengoud vloerbrood is de perfecte basis voor een heerlijke sandwich. Ga voor een verrassende variatie en beleg je sandwich eens anders met de lekkere combinatie van avocado, feta en walnootpesto.
Bereidingswijze
- Besmeer de sneeën brood met de pesto.
- Verkruimel de feta en snijd de avocado in plakjes.
- Verdeel de feta en avocado over de sneeën brood met pesto.
- Rooster de sandwiches in een voorverwarmde oven van 180°C tot de feta licht gesmolten is.
- Lekker om af te garneren met verse basilicum of rucola.
Variatietip
Zelf pesto maken? Deze sandwich is ook lekker met een walnoot-rucola pesto van gepelde walnoten, grof gehakte knoflook, rucola, basilicum, walnootolie, milde olijfolie en zout en peper naar smaak.
Variatie- of combinatietip:
Naast de sandwich met avocado, feta en walnootpesto hebben we nog 8 andere, heerlijke sandwiches. Perfect voor bij de brunch of om een uitgebreide lunch mee te maken. Kies jouw favoriet en proef ze zelf: om je vingers bij af te likken!
Sandwich tomato tonnato: klik hier voor het recept
Sandwich met gebakken geitenkaas en abrikozenjam: klik hier voor het recept
Sandwich met gegrilde kip en guacamole: klik hier voor het recept
Sandwich met Onze Trots gegrilde rosbief en chimichurri: klik hier voor het recept
Sandwich met makreelsalade en appel: klik hier voor het recept
Sandwich met gerookte kipfilet en piccalilly mayonaise: klik hier voor het recept
Sandwich met eggs benedict, gerookte zalm en bearnaisesaus: klik hier voor het recept
Zoete sandwich met gebakken banaan, roomkaas en suikerpinda’s: klik hier voor het recept
- • 4 dikke sneeën korengoud vloerbrood
- • 4 eetlepels pesto
- • 2 avocado's (in plakken)
- • 200 gram feta (in dunne plakjes)
- • Basilicum