
Sandwich met gegrilde rosbief en chimichurri
Luchtig van binnen, knapperig van buiten: ons Korengoud vloerbrood is de perfecte basis voor een heerlijke sandwich. Ga voor een verrassende variatie en beleg je sandwich eens anders zoals de lekkere combinatie van Onze Trots gegrilde rosbief en chimichurri! Verrassend lekker.
Benodigdheden
- staafmixer
- grillpan
Bereidingswijze
- Meng de knoflook, ui, peterselie, oregano, 6 eetlepels olijfolie en de azijn in een hoge beker en pureer met een staafmixer tot een grof mengsel. Breng op smaak met zout en peper. Dit is je chimichurri.
- Bestrijk de sneeën brood met de overige olijfolie. Verhit de grillpan en rooster het brood tot er aan beide kanten mooie grillstrepen ontstaan.
- Leg wat rucola en rosbief op elke snee brood en schep een lepeltje chimichurri er op.
Variatie- of combinatietip:
Naast de sandwich met gegrilde rosbief en chimichurri hebben we nog 8 andere, heerlijke sandwiches. Perfect voor bij de brunch of om een uitgebreide lunch mee te maken. Kies jouw favoriet en proef ze zelf: om je vingers bij af te likken!
Sandwich tomato tonnato: klik hier voor het recept
Sandwich met gebakken geitenkaas en abrikozenjam: klik hier voor het recept
Sandwich met gegrilde kip en guacamole: klik hier voor het recept
Sandwich met avocado, feta en walnootpesto: klik hier voor het recept
Sandwich met makreelsalade en appel: klik hier voor het recept
Sandwich met gerookte kipfilet en piccalilly mayonaise: klik hier voor het recept
Sandwich met eggs benedict, gerookte zalm en bearnaisesaus: klik hier voor het recept
Zoete sandwich met gebakken banaan, roomkaas en suikerpinda’s: klik hier voor het recept
- 0.5 teentje knoflook
- 0.5 rode ui (grof gehakt)
- 3 bosjes platte peterselie
- 0.5 bosje oregano
- 8 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels rodewijnazijn
- 4 sneeën Korengoud vloerbrood
- 20 gram rucola
- 100 gram Onze Trots gegrilde rosbief