
Lunch, Ontbijt
Sandwich van karakterbrood met Onze Trots rosbief en tonijn
4 personen
15 minuten
Op zoek naar een lekkere, smaakvolle maar ook gemakkelijke sandwich? Maak dan deze lente een sandwich van karakterbrood, belegd met verse tonijnsalade en Onze Trots rosbief! De klassieke vitello tonato, geserveerd op brood met karakter.
Bereidingswijze
- Snijd 8 sneetjes van het witte karakterbrood en rooster deze tot ze knapperig zijn.
- Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze iets verkleuren.
- Verdeel de tonijnsalade (1 eetlepel per brood) over de sneetjes brood. Tip: wil je liever dichte sandwiches? Verdeel de ingrediënten dan over 4 sneetjes en gebruik de overgebleven broden als deksel voor je sandwich.
- Verdeel de sla en rosbief over de tonijnsalade.
- Bestrooi met pijnboompitjes. Snijd de zongedroogde tomaatjes fijn en verdeel over de rosbief. Breng op smaak met peper en zout.
- 2 witte Korengoud karakterbroden (8 sneetjes)
- 300 gram Onze Trots gebakken rosbief
- 4 eetlepels tonijnsalade
- 3 eetlepel pijnboompitten
- 3 eetlepel fijngesneden zongedroogde tomaten
- Handje veldsla