
Lunch, Ontbijt
Sandwich van karakterbrood met rundercarpaccio en radijsjes
4 personen
15 minuten
Áltijd lekker: een sandwich met carpaccio. Maak ‘m deze lente net even anders: gebruik ons karakterbrood als basis en garneer de carpaccio met lekker frisse radijsjes. Dat wordt een heerlijke lentebrunch!
Bereidingswijze
- Snijd 8 sneetjes van het witte karakterbrood en rooster deze kort tot ze knapperig en goudbruin worden.
- Besmeer de sneetjes royaal met truffelmayonaise. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
- Beleg alle sneetjes brood met de rundercapaccio en breng op smaak met zout en peper.
- Snijd de radijsjes in dunne plakjes. Tip: doe dit met een kaasschaaf, dat gaat lekker snel en dan worden ze fijn dun.
- Verdeel de radijsjes over de carpaccio. Bestrooi de sandwiches met kappertjes, pijnboompitten en Parmezaanse kaas.
- 300 gram Jan Linders rundercarpaccio
- 2 witte Korengoud karakterbroden (8 sneetjes)
- 1 bosje radijsjes
- 1 potje kappertjes
- Truffelmayonaise