
Borrelhapje
Snackpaprika’s met kruidenricotta
10 personen
15 minuten
Binnenkort een filmavond met het gezin of lekker met z’n tweetjes? Dan mogen deze snackpaprika’s met kruiden ricotta niet ontbreken.
Werkwijze
- Verwarm de oven voor op 200ºC.
- Meng de ricotta met de knoflook, citroenrasp, -sap, de basilicum en bieslook. Breng op smaak met zout en peper.
- Vul de halve paprika’s met deze kruidenricotta en bestrooi met de pijnboompitten.
- Bak circa 15 minuten in de oven.
- Garneer met 1 eetlepel fijngehakte bieslook.
- 200 gram ricotta
- 1 teentje knoflook (geperst)
- 0.5 citroen (rasp en sap)
- 1 handje basilicum (fijngehakt)
- 1 handje bieslook (fijngehakt)
- 10 mini paprika's (gehalveerd, schoongemaakt)
- 1 eetlepel pijnboompitten